Ponedeljak – Petak 09:00 – 19:30h
Subota 10:00 – 15:00h
Balkanska 28, Beograd
 office@travellino.rs
  +381 11 26 45 624
  +381 11 36 29 171

Kraljevina Tajland ili popularnije „Tajland“ ušuškan je u srcu jugoistočne Azije. Poznat je kao i zemlja slobode a nosio je naziv Sijam do 1939. godine kada je i zvanično postao Kraljevina Tajland. Danas, ovo čudesno kraljevstvo predstavlja jednu od najatraktivnijih turističkih destinacija a u prilog tome ide veliki broj prirodnih kurioziteta, među kojima su najpopularnija rajska ostrva (preko 1400) sa prelepim peščanim plažama, preplitanje istorije, kulturno - istorijskih spomenika, budističkih hramova, tradicije sa jedne i čuvenog noćnog, savremenog (kosmopolitskog) života sa druge strane. 


grupno putovanje

TAJLAND

OKTOBAR


9 noćenja / 11 dana

6 noći Krabi + 3 noći BangkokPolazak iz Beograda 18.10.2018.

Avio detalji BEG – KRABI – BKK - BEG:

1QR 232 18OKT BEG DOHA12 00 - 18 00 18OKT

2QR 82418OKT DOHA KRABI 19 45 - 0705 19OKT

3QR 83328OKT BKK DOHA 19 30 - 23 05 28OKT

4QR 231 29OKT DOHA BEG 06 50  - 10 40 29OKT

Povratak iz Bangkoka 29.10.2018.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN        18.10.2018. 

Polazak sa Aerodroma Nikola Tesla u Beogradu u 12:00h (sastanak grupe na aerodromu 2h ranije). Let do Krabija sa presedanjem u Dohi. U Dohu se stiže u 18:00h. Polazak iz Dohe u 19:45h. 

2. DAN        19.10.2018. 

Dolazak u Krabi u 07:05h po lokalnom vremenu. Sastanak sa predstavnikom na destinaciji. Odlazak do Boat Lagoon na doručak i mogućnost organizovanja Thai masaze (500 baht). Nakon toga transfer do hotela, smeštaj u hotel oko 14:00h. Slobodan ostatak dana. Noćenje.

3. DAN        20.10.2018.

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet 2u1 full day tour (celodnevni izlet) na privatnom brodu. Vodimo vas na najlepša ostrva i plaže u zalivu poznatijem pod imenom Phang Nga Bay, možemo obići James Bond ostrvo i kayakom proći kroz najpoznatiju Tajlandsku pećinu Phraya Nakhon Cave. U povratku svraćamo na Koh Yao Yai ostrvo jos uvek nedovoljno istraženo i vredno svakog minuta, gde ćemo se uz koktele i večeru opustiti i uživati. Povratak u hotel sa osmehom na licu. Noćenje.

4. DAN        21.10.2018. 

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Four islands full day tour (celodnevni izlet). Obilazak 4 najpoznatija ostrva u blizini Krabija. Savršen izlet za stvaranje novih uspomena na Tajlandu. Noćenje

5. DAN        22.10.2018. 

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Emerald pool tour. Obilazak Smaragdnog prirodnog bazena, Hram Tigrova, pećina i jahanje slonova. Noćenje.

6. DAN        23.10.2018.

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Hong island full day tour (celodnevni izlet). Dan na divnim plažama Hong ostrva i obilazak lagune. Noćenje.

7. DAN        24.10.2018.

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Noćenje.

8. DAN        25.10.2018.

Doručak. Odjavljivanje iz hotela, transfer do aerodroma. Lokalni let iz Krabija za Bangkok. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Bangkok city and temple tour. Obilazak glavnog grada Tajlanda i najvažnijih hramova + Dinner Cruise by Chaophraya cruise. (Večera na brodu dok plovite rekom Chaophraya i uživate u pogledu na Bangkok). Noćenje.

9. DAN        26.10.2018.

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Ayutthaya by coach and cruise. Obilazak drevnog grada Tajlanda, putovanje kroz istoriju. Noćenje.

10. DAN        27.10.2018.

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Floating market tour. Obilazak najpoznatije ploveće pijace i šoping. Povrtak u hotel. Noćenje.

11. DAN        28.10.2018.

Slobodno vreme u gradu. Odjava iz hotela. Let iz Bangkoka za Srbiju u 19:30h. Presedanje u Dohi.

12. DAN        29.10.2018.

Dolazak u Beogradu 10:40h. Kraj programa.


HOTEL

GRAD

KATEGORIJA

LINK

CENA PAKETA                     1/2 SOBA

CENA PAKETA                1/3 SOBA

DOPLATA ZA    

1/1 sobu

USLUGA

I-RESIDENCE HOTEL SATHORN

Bangkok

3*

www.iresidencehotel.com

od  1199

evra

od  1199

evra

200

evra

BB

GREEN VIEW VILLAGE RESORT

Krabi

3*

www.greenviewaonang.com

GRAND SATHORN

Bangkok

4*

www.thegrandsathorn.com

od 1299

evra

od 1299

evra

400

evra

BB

THE LAI THAI

Krabi

4*

www.laithairesort.com/krabi/en

FURAMA SILOM

Bangkok

4*

www.furama.com/silom

 od 1399

evra

od 1399

evra

500

evra

BB

KRABI RESORT

Krabi

4*

www.krabiresort.net


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
•avio kartu Beograd – Krabi – Bangkok - Beograd (ručni prtljag 8kg, prtljag 23kg) 
•aerodromsku taksu za internacionalni let 
•avio kartu za lokalni let Krabi – Bangkok (ručni prtljag 8kg, prtljag 20kg) 
*napomena taksa lokalnog leta je ukljucena u cenu karte odnosno aranzmana
•transfere aerodrome – hotel - aerodrom na Tajlandu (mini van sa ugrađenom klimom) 
•smeštaj na bazi doručka
•vizu
•putno osiguranje 
•SIM cad plus neograničen internet sve vreme
•predstavnika na destinaciji

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
•individualne troškove – nepomenute usluge
•fakultativne izlete

USLOVI PLAĆANJA

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu Banke Intese za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.  


NAČIN PLAĆANJA:   

•gotovinski - uplata avansa od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, kada se rezervacija smatra potvrđenom, ostatak najkasnije 10 dana pre polaska (naknadnom promenom Programa putovanja može se izmeniti način plaćanja)


VAŽNE NAPOMENE:

-Dokumenta potrebna za vizu:  

1.Original pasoš koji mora da važi još najmanje 6 meseci od datuma ulaska u Tajland (neophodno je da u pasošu budu najmanje dve prazne strane)  

2.Fotokopija prednje strane pasoša

3.Fotokopija povratne avio karte  

4.Popunjen visa formular – sve VELIKIM slovima  

5.Kolor fotografija 4 x 6 cm  


-Preporučujemo da se putnici informišu o uslovima ulaska na Tajland (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje…) na web stranici ambasade Tajlanda ili lično u ambasadi. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju.  


-Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja i izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja usled nepredviđenih okolnosti (zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, štrajk, gužve u saobraćaju...).  


-Putnici su dužni da dva dana pred put provere tačno vreme leta. Nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija. Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.  


-Slobodno vreme za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…). Preporučuje se putnicima da sa sobom ponesu lekove za stomačne probleme kao i sredstva za dezinfekciju.  


OPISI HOTELA IZ TABELE:

I-RESIDENCE HOTEL SATHORN 3*

Lokacija: Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji u centralnom Bangkoku. Nudi besplatan bežični internet, besplatan parking i jednostavan pristup različitim prodavnicama i restoranima.Takođe ima fitnes salu i parnu prostoriju. Sobe: Sve sobe su klimatizovane, imaju TV sa kablovskim i satelitskim kanalima, sef i pribor za pripremu čaja / kafe. Sopstveno kupatilo, fen za kosu, peškire i sopstveni balkon. DVD plejer na zahtev. Na raspolaganju su Superior sobe, Superior dvokrevetne sobe sa bračnim ili odvojenim krevetima i Deluks  sobe (30 m²). Gosti mogu večerati u hotelskom restoranu koji nudi internacionalnu i tajlandsku hranu. Na samo 10 minuta hoda je noćna pijaca Patpong. Usluga: BB na bazi doručka koji se služi po principu švedskog stola. 

GREEN VIEW VILLAGE RESORT 3*

Lokacija: Rizort Green View Village smešten je na 2 minuta vožnje ili 15min hoda do plaže. Na raspolaganju je usluga prevoza do plaže Aonang. Do Aerodroma Krabi može se stići za 30 minuta vožnje. Sobe: Rizort Green View Village u ponudi ima pojedinačne bungalove u tropskim pejzažima okružene zelenilom, porodične dvokrevetne sobe / pogled na planinu ili pogled na bazen, baštu. Sve sobe u rizortu Green View Village imaju balkon, a određene smeštajne jedinice imaju pristup bazenu. Svaka smeštajna jedinica poseduje prostor za sedenje i sopstveno kupatilo sa tušem, toplom vodom i peškirima. Većina soba ima frižider i TV. Sobe poseduju aparat za kafu / čaj. Gostima je na raspolaganju veliki otvoreni bazen, odakle se pruža pogled na krečnjačke planine. Veliki izbor tajlandskih i internacionalnih jela služi se u hotelskom restoranu, koji raspolaže mestima za obroke na otvorenom. Usluga: BB na bazi doručka koji se služi po principu švedskog stola.

THE GRAND SATHORN 4*

Lokacija: Hotel The Grand Sathorn nalazi se na nekoliko minuta hoda od reke Čao Praja u Bangkoku. U ponudi su bazen na krovu zgrade i terasa za sunčanje. Hotel se nalazi na 7 minuta hoda od stanica nadzemne železnice Safan Taksin i Surasak BTS, što gostima daje mogućnost da lako posete sve turističke atrakcije u gradu. Besplatan bežični internet može besplatno da se koristi. Od luke Satorn dostupan je besplatan prevoz brodom do tržnog centra Asiatique The Riverfront u trajanju od 15 minuta. Sobe: Sve sobe i apartmani tipa "suite" u hotelu The Grand Sathorn su potpuno namešteni i klimatizovani. Sadrže prostor za sedenje opremljen sofom i flat - screen TV - om sa satelitskim kanalima. Dodatne pogodnosti obuhvataju električno kuvalo, sef i sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem. Apartmani tipa "suite" nude i trpezarijski sto, a pojedini imaju kuhinju sa pločom za kuvanje. U hotelskom restoranu služe se popularna jela internacionalne i lokalne kuhinje. Hotel poseduje recepciju sa uslugama konsijerža koja radi 24 sata dnevno kao i moderno opremljeni fitnes centar. Usluga: BB na bazi doručka koji se služi po principu švedskog stola. 

THE LAITHAI 4*

Lokacija: Smeštajni objekat The Lai Thai se nalazi na izuzetno dobroj lokaciji. Smešten je na samo 800 metara od plaže Ao Nang sto je 9 minuta hoda i u blizini je mnogobrojnih restorana, prodavnica i turističkih sadržaja. Nudi fitnes centar, usluge opuštajućih masaža, mini - market. Sobe: Sve sobe su klimatizovane i sadrže flat - screen TV, čajnu kuhinju i sopstveni balkon. Dodatne pogodnosti obuhvataju svileni bade - mantili, papuče i besplatan toaletni pribor u sopstvenim kupatilima. U ovom elegantnom objektu, gostima su na raspolaganju recepcija koja radi non - stop, usluga pranja veša i turistički desk na kome mogu da se rezervišu sve avanture za odmor. Hotel poseduje bazen dužine 25 metara sa povezanim dečijim bazenom i mali bazen za uživanje. U bistrou BB služe se raznovrsna jela italijanske kuhinje. U baru Grape Escape služe se kvalitetna vina i viski. Gosti takođe mogu da pronađu brojne restorane koji služe jela lokalne i internacionalne kuhinje na 5 minuta hoda od objekta. Usluga: BB na bazi doručka koji se služi po principu švedskog stola.


-U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check - in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check - out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini - bar, TV, WiFi, klima uređaj...) Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smeštajnog objekta.  


-Za sve informacije dobijene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja.  


-Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predvidjenim slučajevima.  


Program putovanja je rađen na bazi od minimum 10 a maksimum 20 putnika. Ovo putovanje je siguran polazak i organizator putovanja je StaySabaiTravel DOO, OTP 59/2017


POSREDNIK U PRODAJI TA TRAVELLINO OTP 26/2010