Ponedeljak – Petak 09:00 – 19:30h
Subota 10:00 – 15:00h
Balkanska 28, Beograd
 office@travellino.rs
  +381 11 26 45 624
  +381 11 36 29 171

AVIO KARTE ZA CEO SVET


U našim poslovnicama, možete kupiti avio karte najvećih svetskih kompanija AirSerbia, Lufthansa, Austrian airlines, Emirates, Swiss Air, Lufthansa, British Airways, Qatar airways, Alitalia. Sve od upita, rezervacije, uplate i štampe avio-karte obavlja se brzo u samoj agenciji.


Avio karte možete rezervisati i kupiti na sledeće načine:

Kupovina / prodaja avio karata:

- pozivom našeg Call centra na 011 26 45 624, svakog dana od 9.00 do 16.00 gde će naši operateri pronaći najpovoljniju avio kartu po vašem izboru. Avio karte u ovom slučaju možete platiti uplatom na račun ili kreditnom karticom.

- dolaskom u našu poslovnicu (Balkanska 28, radnim danima od 9.00 do 16.00). Možete u razgovoru sa našim prodavcima u prijatnom ambijentu odabrati najpovoljniju avio kartu.


Najveći broj putnika putovanje započinje letom sa Aerodroma Nikola Tesla Beograd do nekih od najpopularnijih destinacija Evrope kao što su Cirih, Pariz, London, Frankfurt, Beč...


Jeftine avio karte / niske cene avio karata:

Jeftine avio karte mogu se pronaći ukoliko se rezervacija radi nekoliko nedelja pre putovanja po Evropi odnosno i do mesec dana u slučaju letova van kontinenta. 

Najjeftinije avionskekarte sa Aerodroma Beograd su one do najbližih destinacija među kojima su Podgorica i Tivat, Sarajevo i Banja Luka, Zagreb, Ljubljana, kao i Atina, Budimpešta, Sofija i Varna, pa i Beč.

Jeftini letovi su i za kraći boravak i za restriktivnije uslove putovanja. Jeftinije avio karte su i za letove bez prtljaga.


- Aegean nudi jeftine avionske karte bez prtljaga za Atinu, Solun i druge grčke destinacije dostupne u našem sistemu;

- Austrian Airlines - jeftini letovi do Beča i iz Beča do drugih evropskih i svetskih destinacija;

- Alitalia - najjeftinije avio karte za Rim i Milano i druge italijanske gradove, popularne afričke destinacije i druge daleke destinacije;

- Emirates i Flydubai imaju direktne letove za Dubai i preko Dubaija do Azije i Australije;

- Etihad Airways avio karte Beograd - Abu Dabi i iz Abu Dabija za Afriku, Aziju i Australiju;

- LOT: najtraženiji su letovi Beograd - Varšava, i iz Varšave do SAD i Kanade;

- Lufthansa iz Beograda ima direktne letove za Minhen i Frankfurt a onda i jeftine letove do drugih nemačkih gradova, Evrope i sveta;

- Qatar Airways nudi jeftine letove Beograd - Doha, a preko Dohe su najpopularniji letovi za Bangkok i Puket;

- Swiss nudi direktne avio karte za Cirih; iz Ciriha najjeftinije avio karte su za Njujork, Čikago, Los Anđeles; takođe, najpovoljnije avio karte za Toronto i ostale gradove Kanade možete pronaći kod Swiss-a.

- Turkish Airlines je sa najpovoljnijom cenom za let Beograd - Istanbul; sa veoma jakom mrežom uz odličnu uslugu i najpovoljnije cene avio karte možete leteti do mnogih svetskih destinacija.


INFORMACIJE O REZERVACIJAMA

Ako ste rezervisali i platili kartu možete proveriti Vašu rezervaciju na web sajtu Checkmytrip. Potrebno je da sa vaše karte pročitate broj rezervacije i da na obrascu koji će se pojaviti na pomenutom sajtu unesete taj broj i Vaše prezime. Pročitajte broj vaše rezervacije sa karte. Polje u kome je šifra se naziva PNR Code. To je uvek šifra dužine 6 znakova i brojeva. Potom u vašem pretraživaču unesite www.checkmytrip.com i unesite u odgovarajuća polja broj rezervacije i Vaše prezime. Na ovaj način ćete dobiti detaljne informacije o vašem letu kao i niz informacija o gradu u koji putujete. 


Za trenutne popuste i promotivne akcije kao i cene karata mozete pozvati direktno agenciju.